Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 29 april 2024

gepost 3 weeks ago, op maandag, 29 april 2024 door Crew

Een 32-jarige brandweerman uit Maldegem is zaterdag om het leven gekomen bij een verkeersongeval in Damme. Hij reed op z'n motor richting Maldegem, net over de brug met de Damse Vaart kwam het tot een botsing met een auto. Zijn collega’s herinneren hem als een warme, vlotte man: “Hij kwam in oktober 2020 over van zone Merelbeke, maar het voelde meteen alsof hij hier al jaren zat.”

—-------------------------------

Een motard (49) is zondag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval in Zomergem. Een MUG-helikopter kwam ter plekke om hem over te brengen naar het ziekenhuis.

—----------------------------------

Patiënten die geholpen willen worden door een neuroloog in het het ZorgSaam ziekenhuis in Terneuzen, komen wellicht terecht in een ziekenhuis in onze regio. Want de afdeling Neurologie van het Zeeuws-Vlaamse ziekenhuis neemt geen nieuwe patiënten meer aan. Er zijn te weinig hulpverleners op de afdeling.

—----------------------------------------

’t Hof van Commerce is terug van nooit helemaal weggeweest. Zaterdag 22 juni stellen ze hun nieuwe plaat voor tijdens een concert in Huysmanhoeve in Eeklo.

—------------------------------

Aan het Kasteel van Poeke is een nieuwe app gelanceerd die je langs verschillende mooie plekjes in Vlaanderen gidst, de Podwalks. VRT en Toerisme Vlaanderen hebben de nieuwe app samen ontwikkeld.

—-------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws