Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 25 april 2024

gepost 1 week ago, op donderdag, 25 april 2024 door Crew

Eeklo kan nu toch beginnen met het heraanleggen van de markt. Het stadsbestuur moest de geplande werken uitstellen, omdat de vergunningen op zich lieten wachten. Maar die vergunningen zijn er nu en de stad heeft een aannemer gekozen.

—-----------------------------------------

Afvalintercommunale IVM organiseert op zaterdag 27 april een sensibiliseringsactie in al zijn recyclageparken. De bezoekers krijgen er een attentie van de parkwachters.

—------------------------------------------

Een veertiger uit Eeklo, die al jarenlang kampt met een drugsverslaving, riskeert een gevangenisstraf van één jaar wegens diefstal en inbraak. De man verklaarde dat hij zich niet veel van de feiten kan herinneren.

—---------------------------------------

De Meetjeslandse rockgroep Woesten bracht eind 2023 met ‘Storm over Damme’ hun eerste vinylplaat plaat. Daarmee gaan ze ook voor het eerst op tournee in drie cultuurcentra. Ze bijten vrijdag 26 april de spits af in Sleidinge en dat is meteen een thuismatch voor schrijver en zanger Bart Van Damme.

—------------------------------------

Het woonproject Residentie Alex in Maldegem heeft met Paloma een nieuwe zorgbeheerder gevonden. De 62 assistentiewoningen en 8 appartementen zijn ondertussen bijna allemaal verkocht.

—---------------------------------------

Wielerclub Sportvrienden vzw organiseert op zondag 28 een jeugdkoers voor nieuwelingen en juniores in de omgeving van de Vrombautstraat in Eeklo.

—----------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws